пʼятницю, 29 вересня 2023 р.

ХІІІ Міжнародні та ХХХ Всеукраїнські педагогічні читання «Василь Сухомлинський у діалозі з сучасністю. Грані особистості педагога у вимірах сьогодення»


20 вересня 2023 року в м. Києві в онлайн-форматі відбулися ХІІІ Міжнародні та ХХХ Всеукраїнські педагогічні читання «Василь Сухомлинський у діалозі з сучасністю. Грані особистості педагога у вимірах сьогодення», присвячені 105-й річниці від дня народження Василя Сухомлинського та 30-річчю проведення всеукраїнських педагогічних читань.
У рамках бібліотечної секції «В. Сухомлинський – популяризатор дитячого читання: сучасні форми роботи з книгою» презентували виступи:
«Нація, яка читає, – непереможна. Ідеї В. Сухомлинського в сучасному вимірі» Надія Дяченко, методист КЗ «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського»;
«Виховуємо активного читача: бібліотечні родзинки у популяризації ідей і творів В. О. Сухомлинського» Світлана Полтавець, завідувач бібліотеки КЗ «Компаніївський ліцей» Компаніївської селищної ради;
«Становлення Справжньої Людини за літературною спадщиною Василя Сухомлинського» Тетяна Ружанська, провідний бібліотекар Ліцею № 3 «Гармонія» Помічнянської міської ради.

Немає коментарів:

Дописати коментар